Hur funkar det?

Det här är en tjänst där du skickar en hälsning som riktigt vykort eller till en mobiltelfon. Vårt mål är att din hälsning alltid ska nå en mottagare var än man befinner sig. Närsomhelst och hursomhelst. Tekniken idag ger oss möjligheterna att göra detta.

Tjänsten är för dig som vill glädja och visa uppskattning till dina nära och kära på ett snabbt och enkelt sätt. Genom att välja en gåva eller en produkt i vår butik skriver du en personlig hälsning, och skickar iväg en glad eller uppmuntrande hälsning. Mottagaren hämtar sedan ut den gåva du skickat smidigt, och gratis, i någon av våra inlösningsbutiker.

Presentkortet fungerar på följande kedjor: Coop, Hemköp, Willys, Matrebellerna, ICA (endast vykort, ej mobila presentkort), City Gross, Pressbyrån, 7-eleven, Shell/-7eleven, Direkten, Kronans Apotek samt Apotek Hjärtat.

Med hjälp av tjänsten kan man enkelt gratulera någon på födelsedagen samtidigt som man skickar en liten gåva. Det är enkelt att överraska och visa uppskattning, tacka, be om ursäkt eller kanske bara ge någon en liten gåva för att sprida lite glädje! Det finns massor av anledningar till att skicka något till någon. Det fina är att det alltid uppskattas.

Det tar tre till fyra dagar att leverera ett vykort, lägg därför distributionsdatum tre till fyra dagar innan det ska vara hos mottagaren.